Najaarsbijeenkomst 2017

van 23/11/2017 t/m 24/11/2017

Plaats: SS Rotterdam

Beste Leden,

 

Het bestuur en de programmacommissie van de BMM hebben de eer u uit te nodigen op de Najaarsvergadering op donderdag en vrijdag 23 en 24 november 2017. Deze vergadering vindt plaats op het voormalige cruiseschip van de Holland America Line, het stoomschip Rotterdam (ss Rotterdam).

 

De bijeenkomst staat geheel in het teken van merkgebruik. We bespreken verschillende facetten van merkgebruik, gaande van gebruiksplicht en normaal gebruik tot refererend merkgebruik. Kortom, alle redenen om gebruik te maken van deze interessante bijeenkomst.

 

De bijeenkomst start traditiegetrouw op donderdagnamiddag met een sociaal programma. Hierbij heeft u de keuze uit een rondvaart door de Rotterdamse haven met een passagiersschip van de KRVE of een audiotour op het ss Rotterdam. Hierna wordt u verwacht voor de welkomstreceptie, het diner en de feestavond in de La Fontaine Room op het B-Deck van het ss Rotterdam.

 

Vrijdag is er de academische zitting in de theaterzaal van het voormalige cruiseschip. De presentaties zullen simultaan vertaald worden. Deelnemers ontvangen binnen drie weken na de bijeenkomst een deelnamecertificaat met vermelding van het aantal netto opleidingsuren. Dit certificaat kan worden ingediend bij de Nederlandse Orde van Advocaten, de Belgische Balies en Balie van Luxemburg. Voor dragers van het BMM keurmerk zijn 6 punten te behalen.

 

Er zijn hotelkamers voorbehouden op het ss Rotterdam. Dit hotel is eveneens de locatie waar op donderdagavond receptie, diner en feest worden gehouden en op vrijdag het academische gedeelte. De speciale BMM prijs per kamer per nacht is €119 (op basis van single use) of €135 (op basis van double use), inclusief ontbijt en BTW en exclusief city taks. Reserveren kan via de volgende link. Gelieve zo spoedig mogelijk uw reservering te doen. Op 23 oktober 2017 loopt de optie op de hotelkamers af, waarna de kamers alleen nog op basis van beschikbaarheid kunnen worden geboekt (eveneens tegen het bovengenoemde tarief).

 

Verdere details over de bijeenkomst vindt u in het programma. U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via het online formulier

 

 


« Terug naar het overzicht
Tweet ophalen ...
Tweet ophalen ...
Tweet ophalen ...
twitter linkedin