Dutch Event ”Merken, daar zit muziek in”

BMM Dutch Event 21 november 2023

 

Dinsdagavond 21 november a.s. is er wederom een Dutch Event!

Dit wordt een fysiek event dat zal plaatsvinden in Den Haag bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP).

Het thema is ”Merken, daar zit muziek in”, een passend thema zo vlak voor de feestdagen!

 

Twee sprekers zullen inhoudelijk ingaan op dit onderwerp:

Bjorn Schipper Advocaat bij Plus One Legal– zal eerst ingaan op de theoretische kant van het thema Muziek & Merken.

Bjorn Schipper is als ‘advocaat van de nacht’ gespecialiseerd in muziek en intellectuele eigendom en met zijn kantoor Plus One Legal de huisadvocaat van festivals, events, clubs, artiesten, labels en agencies.

 

Niels de Jong - van bureau TAMBR (specialist voor sonic branding: https://www.tambr.nl/) zal dit thema verder vanuit de praktijk belichten aan de hand van vele mooie voorbeelden.

Niels de Jong is opgeleid tot jurist én uitvoerend pianist, werd getraind als bankier en verdiende zijn sporen als strateeg in de creatieve industrie. Hij is mede-oprichter en muzikaal strateeg bij TAMBR.

 Met expertise in marketing en muziek bouwt TAMBR aan een beter klinkende wereld. Ondersteund door een netwerk van zorgvuldig geselecteerde producers en een zelflerend muzikaal algoritme. Zo helpt TAMBR marketeers en bureaus de kracht van muziek optimaal te benutten. Van kenmerkend sound logo of audio-identiteit tot een perfect passende campagne-score.

 

Uiteraard is er na afloop van de presentaties ruimte voor discussie en het stellen van vragen. Vervolgens is er een netwerkborrel om met elkaar bij te praten onder het genot van een drankje en een hapje.

 

Het event is gratis voor BMM leden. Het event staat ook open voor niet-leden. Niet-leden betalen 99 EUR, tenzij ze direct BMM lid worden, dan is het event ook voor hen gratis. Gelieve te noteren dat er beperkte capaciteit is.

 

U kunt zich per e-mail inschrijven via het online aanmeldformulier.

 

  • Datum: Dinsdag 21 november a.s.
  • Aanvang: 19.00 – 19.30 uur (inloop en ontvangst met een drankje); 19.30 uur (start presentaties)
  • Einde: rond 22.00 uur
  • Adres: Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom, Bordewijklaan 15, 2591 XR Den Haag
  • Parkeren: U kunt geen gebruik maken van de parkeergarage bij BOIP. Parkeren kan daarentegen wel op de Finneburg. Via het Bordewijkpad wandelt u dan vervolgens naar de Bordewijklaan. Zie de bijgevoegde plattegrond.

 

Aan het event wordt 1 punt toegekend voor houders van het BMM Keurmerk.

 

We kijken ernaar uit u weer in persoon te ontmoeten!